Nyitva tartás: Hétköznap: 8.00-19.00, Hétvégén: 9.00-11.00

+36 27 330-195 | +36 20 317-0988 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az állatkórház bemutatása

A Profivet Állatkórház, Pest-megye első állatkórháza szeretettel várja betegeit, könnyen megközelíthető helyen Gödön, Budapesthez ill. Dunakeszihez közel a 2. számú főút mellett. 1999 –óta működő állatkórházunk saját parkolóval, tágas váróteremmel, recepcióval, állatpatikával, klimatizált, igényes vizsgálóhelységekkel, kutyakozmetikával, családias, állatbarát hozzáállással áll a tulajdonosok és kedvenceik rendelkezésére. Állatkórházunk környezetünket tekintve egyedülállóan egész nap (reggel 8-tól este 19-ig) nyitva tart. Mindemellett kórházi betegellátást ill. házhoz történő kiszállást (sürgősségi betegellátást, állatszállítást), otthoni ellátást (család orvosi ellátást) is biztosítunk betegeink részére.

A váróteremből nyíló recepciós pultnál, várakozás nélkül beszerezhetők a féreghajtó, bolhairtó készítményektől kezdve az állatgyógyszerek teljes skálája, az azokhoz járó szaktanácsadással együtt.

A rutin betegellátás, oltások, féreghajtás, szaktanácsadás mellett teljes körű sebészeti, belgyógyászati, szülészeti, bőrgyógyászati, szemészeti, fogászati ellátást is végzünk. A kutyák és macskák állatorvosi ellátása mellett, az egzotikus állatok valamint a lovak ellátása is praxisunkhoz tartozik.

A rendelőintézet bemutatásaAz állatkórházunkban működő Állatorvosi Sebészeti Központunk
országos szinten is kiemelkedően felszerelt, mind az állatorvosi diagnosztika mind az állatorvosi sebészet területén.A rendelőintézet vezetője, Dr. Muka Péter Pál, kisállat specialista klinikus szakállatorvos, a kisállat ortopédia széles körben elismert szakértője, olyan új és modern műtéti eljárásokat végez rutinszerűen (csípőprotézis beültetés, térdszalag TPLO műtét, arthroszkópia stb.) amely műtétek Magyarországon máshol még alig elérhetők.

A vizsgálóhelységekből nyíló diagnosztikai központunkban, nagy teljesítményű röntgen, ultrahang, EKG, endoszkóp-park, saját vér és vizeletvizsgáló automaták biztosítják a precíz, pontos diagnózisok gyors felállítását, hogy a szükséges kezeléseket azonnal elindíthassuk.

A kiemelten felszerelt steril műtőnkben, szinte bármilyen ismert sebészeti műtét megoldható az egyszerű ivartalanítástól a nagy felkészültséget és gyakorlatot igénylő csont és ízületsebészeti műtétekig. A sebészeti beavatkozásokat, a ma ismert legbiztonságosabb altatásban (isoflurános gépi altatás) végezzük, a betegek folyamatos monitorozása mellett. A sebészeti műtéten átesett betegek mihamarabbi felépülését fizioterápiás központunk ill. korszerű lézer berendezés segíti.

Az állatkórházi részlegünkben, bentlakásos, intenzív betegellátást biztosítunk mind a súlyosan sérült, mind az otthon nem vagy csak körülményesen kezelhető állatok részére, állatorvosi felügyelet és figyelmes asszisztensi gondoskodás mellett.

A rendelőintézet bemutatásaÁllatorvosi fogászatunkon ultrahangos fogkő eltávolítóval, biztonságos bódításban végezzük a fogkő eltávolításokat, a kutyák és macskák leggyakoribb fogászati kezeléseként.

Kutya és macskakozmetikánkban
biztosítjuk, hogy a hozzánk érkező állatok ne csak gyógyultan, hanem megszépülve távozhassanak rendelőintézetünkből. A csak kozmetikára érkezett kutyák és cicák rutinszerű vizsgálata nálunk hozzátartozik a kozmetikai ellátáshoz.

Az időpontra történő bejelentkezési lehetőségünk kényelmesebbé teheti a betegellátást a hozzánk érkező tulajdonosok számára, mindamellett egyeztetett időponton kívül is fogadjuk betegeinket. Virtuális séta, képek intézetünk mindennapjairól a Galériában.