Nyitva tartás: Hétköznap: 8.00-19.00, Hétvégén: 9.00-11.00

+36 27 330-195 | +36 20 317-0988 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Praxisfilozófiánk

Célunk hogy a társként ill. „családtagként” tartott háziállatok ugyanolyan szeretet, gondoskodást, figyelmességet kapjanak, amilyet általában a gazdájuktól is megkapnak ill. amilyet minden kutya és macska megérdemelne. Ennek megfelelően mindent elkövetünk, hogy megbarátkozzunk a hozzánk érkező kis kedvenceikkel, hogy elnyerjük bizalmukat és így az állatorvosi vizit ne okozzon felesleges stesszhelyzetet számukra, sokkal inkább egy kirándulásnak fogják fel az állatorvosi rendelő meglátogatását.

Mindezek mellett alapvető célunk a betegségek diagnózisának gyors, pontos és megalapozott felállítása, a korszerű műszerek ill. a speciális szaktudás segítségével. A betegeink kezelésének legfontosabb szempontjai a gyors, hatékony, eredményes és biztonságos kezelés, még a nehezen gyógyítható esetekben is. Fontos továbbá, hogy ezek a kezelések lehetőleg ne okozzanak kellemetlenséget az állatok számára, amit adott esetben nyugtatással, odafigyeléssel, gyakorlattal el tudunk érni. A nálunk végzett sebészeti beavatkozások során kiemelten fontos szempont az altatás biztonsága, a precíz, korszerű műtéti technikák alkalmazása nagy gyakorlattal és tapasztalattal a hátunk mögött. Az eredményes kezelésink hátterében egy jól működő csapatmunka áll, amit a kollégáink állandó kapcsolattartása, odafigyelése biztosít. Fontosnak érezzük a tulajdonosok részletes és alapos tájékoztatását, a kezelések részleteiről, a várható eredményekről hogy közösen hozzuk meg a legjobb döntést kedvencünket illetően.

Rendelőintézetünkben folyamatosan igyekszünk tiszta, rendezett, kényelmes és bensőséges környezetet biztosítani, amihez a barátságos és segítőkész asszisztensek és a szakszerű ellátást nyújtó orvos kollégáink hozzáállása alapvető fontossággal bír. Törekszünk továbbá a várakozás nélküli betegellátásra ill. a szükséges várakozási idők lerövidítésére, ami azonban sosem mehet az alapos betegellátás rovására, így a gazdák nyugodtan minden kérdésükre kielégítő választ kaphatnak a vizsgálatok során.

Minden betegünk (és minden gazdi is) külön egyéniség, igyekszünk tehát individuálisan megtalálni a számára leginkább megfelelő kezelési protokollt, amivel adott esetben lerövidíthetjük a betegségből való felépülési időt ill. jelentősen csökkenthetjük a betegséggel járó esetleges kellemetlenségeket.