Nyitva tartás: Hétköznap: 8.00-19.00, Hétvégén: 9.00-11.00

+36 27 330-195 | +36 20 317-0988 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csonttörések, gerincbetegségek

Sebészeti központunkban kiemelten foglalkozunk a csonttörések, szalagszakadások műtéti megoldásával. A csontok rögzítésénél, stabil, minimal invazív technikákat használunk a törött végtagok fájdalommentes gyógyulása érdekében. A betegek mihamarabbi felépülése érdekében fizioterápiát biztosítunk képzett fizikoterapeutánk segítségével. A csontok rögzítésére a legmagasabb követelményeknek megfelelő modern implantátumokat használunk.

Szintén kiemelten foglalkozunk a gerinc eredetű problémák diagnosztikájával és kezelésével. A röntgenvizsgálatok mellett gerincvelő festést (myelográfiát) is végzünk ill. CT és MRI elérhetőségünk is van a korrekt ill. mihamarabbi diagnózis felállításához. Sok esetben csak műtéti úton lehetséges a gerincproblémák megoldása. A két leggyakoribb műtét a porckorongsérv ill. CEC műtét, amit klinikánkon nagy gyakorlattal végzünk. A műtétek után lézerkezelést ill. fizioterápiát is biztosítunk a műtéten átesett gerincbetegeinknek.