Nyitva tartás: Hétköznap: 8.00-19.00, Hétvégén: 9.00-11.00

+36 27 330-195 | +36 20 317-0988 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lézerkezelések az ortopédiában

A modern állatgyógyászat nélkülözhetetlen kiegészítője az un. soft lézer berendezés, melynek segítségével jelentősen felgyorsíthatjuk a szervezet normális gyógyulási folyamatait. Ez a fajta biostimuláció az orthopédiában is kihasználható:

Lézerkezelések az ortopédiábanEgyrészről a műtéti beavatkozások után a soft lézer kezeléssel meggyorsíthatjuk a sebgyógyulást ill. stimulálhatjuk a mélyebben fekvő szövetek gyógyulását is. Tapasztalati tény hogy a lézerrel kezelt állatoknak előbb gyógyulnak be a sebeik, előbb terhelik a műtött végtagjukat, kevésbé vannak fájdalmaik, kisebb az esélyük a sebfertőzésre, kevésbé nyalják sebüket. Ma már a műtét utáni rehabilitációs program részévé vált ez a fajta lézer kezelés.

 Bizonyos sérülések esetén - ilyenek lehetnek a nagyobb anyaghiánnyal járó nyílt sérülések, vagy az izületet érintő fertőzések - elengedhetetlen a soft lézer használata, aminek segítségével olyan fokú gyógyulás, szövet regeneráció érhető el, ami a hagyományos kezelés mellett gyakran nem lenne megoldható.

 Az idült, arthrózisos, porckopásos izületek számára pedig a lézerkezelés alternatívaként szolgálhat a fizikoterápia során a lézerkezelés fájdalom és gyulladáscsökkentő hatása miatt.

 Klinikánkon a lézerkezeléseket rutinszerűen végezzük, egyenlőre közel önköltségi áron (2500 Ft/ kezelés), hogy ez a kiváló kezelési forma könnyen és gyorsan elérhető legyen minden paciensünk számára.